Kuka? Mikä?

NDesigns on vuonna 2018 IT-alan vallankumous.

Toiminimi Nikke Marttila sijaitsee Salossa, ja asennuspalvelut sijoittuvat pääosin Varsinais-Suomen alueelle. Toki poikkeuksia on. Verkkosivu & muut web-palvelut toteutuvat koko Suomen laajuisesti, kun fyysistä tapaamista ei välttämättä tarvita.

Yritys sai alkunsa useiden peliyhteisöjen foorumi ja keskustelupalstojen harrastemaisesta tuotannosta. Aloitin siis web-pohjaisten sovellusten tuotannot sieltä keskivaikeasta päästä - joten oli helppo soveltaa tätä osaamista yksittäisiin kotisivuihin, sekä haastaa itseään myös vaikeammilla projekteilla.

"Datanomi"-nimikkeellä kulkeva tutkinto oli osittain avulias. Vaikkakin aloitin kyseisen koulutuksen vasta oltuani jo aikani alan työelämässä, sain sieltä ehdottomasti ajan arvoisia vinkkejä muunmuassa yrittäjyyteen, asiakaspalveluun ja yleiseen kirjanpitoon.

Agenda

Henkilökohtaisena tavoitteena on aina asiakastyytyväisyys. Tuntipalkkana uravalintani ei ole parhaimmasta mahdollisesta päästä, etenkään toiminimi yrittäjänä - mutta työni on sitä mitä tahdon tehdä. Työni on sitä mitä olen etsinyt koko lyhyen mutta värikkään urani.

Tyytyväinen asiakas, työ josta voin itsekin oppia sekä mahdollisuus seurata unelmiani motivoi minua jatkamaan.